Луксозни табакери за цигари. Разнообразие от висококачествени луксозни табакери. Табакери за 80мм цигари King Size и табакери за 100 мм дълги цигари. Луксозни кожени табакери и табакери в бизнес стил. Луксозни мъжки табакери за цигари. Голямо разнообразие от стилни и елегантни табакери. Изберете луксозна табакера, подходяща за бизнес подарък. Онлайн магазин за табакери – Табакери.БГ

Показване на 1–12 от 15 резултата

Покажи странична лента
Покажи 9 24 36
Close

Табакера за 20 цигари – “Леонардо да Винчи”

26.00лв.
Луксозна версия на табакера за цигари в стил "Леонардо да Винчи". За декорацията е използван изцяло ръчен труд с декупажна техника. Капацитетът на табакерата е 20 дебели цигари 100мм. Табакерата е подходящ и стилен подарък за мъж пушач.
-24%
Close

Черна кожена табакера

38.00лв. 29.00лв.
Черна кожена табакера за цигари. Вместимост на табакерата - 20 броя дебели цигари 80мм. Табакерата е изработена от качествена еко кожа. Табакерата разполага с метален държач на цигарите.
Close

Табакера “Ренесанс”

26.00лв.
Луксозна табакера за цигари в ренесансов стил, подходяща за 20 дебели дълги цигари 100мм. Декорацията на табакерата е ръчна, като е използвана техника декупаж. Табакерата е подходящ подарък за мъж. Табакерата е съвместима със всички дълги 100мм дебели цигари.
Close

Джобен черен кожен калъф за тютюн “Firedog”

25.00лв.
Джобен черен кожен калъф за тютюн "Firedog" има цип и специално покритие от вътрешната страна, което предпазва тютюна свеж. Кожените калъфи от марката "Firedog" са луксозна изработка от еко кожа.

Калъф за тютюн от естествена кожа

Оценено на 5.00 от 5
65.00лв.
Луксозен калъф за тютюн от естествена кожа, с трайни шевове, магнитно затваряне. Калъфът за тютюн разполага с двойна гънка, която запазва тютюна от падане. Отпред има малък джоб, за листчета. Отзад има джоб с цип за запалки, филтри и др. Стилен кожен калъф за тютюн, с отделение за листчета за свиване и достатъчно място, за да побере тютюн за 2-3 дни. Кожения калъф запазва тютюна пресен и свеж, като освен това имате всички необходими аксесоари за направата на цигари + джоб за лични документи.
Close

Луксозен калъф за кутия цигари – естествена кожа

75.00лв.
Луксозен калъф за кутия цигари 100мм. Калъфът е изработен на ръка и е използвана високо качествена луксозна черна естествена кожа. Стилен и подходящ подарък за мъж.
Close

Луксозен калъф за цигари от естествена кожа

75.00лв.
Луксозен калъф за кутия цигари 100мм. Табакера е изработена от кафява естествена кожа.

Луксозен кафяв кожен калъф за тютюн “Firedog”

25.00лв.
Луксозен кафяв кожен калъф за тютюн "Firedog". Калъфът разполага със специално покритие от вътрешната страна, което съхранява тютюна влажен и така се запазва за по-дълго време свеж. Продуктите на "Firedog" за известни с високото си качество на изработка и луксозен и стилен външен вид.
Close

Луксозен кожен калъф за цигари 100мм

26.00лв.
Луксозен калъф за дълги 100мм цигари. Калъфа е изработен от качествена еко кожа. Подходящ подарък за мъж пушач.

Луксозна метална кожена табакера

39.00лв.
Не е в наличност за неопределено време. Луксозна метална кожена табакера за цигари. Вместимост на табакерата - 16 дебели цигари 80 мм - King Size. Табакерата е изработена от стомана и качествена естествена кожа.  

Луксозна табакера за цигари

59.00лв.
Луксозна кожена табакера за цигари. Табакерата е с размер 80мм - King Size. Вместимост на табакерата е 10 къси цигари. Табакерата има механизъм за автоматично плавно затваряне.
Close

Луксозна черна кожена табакера

Оценено на 5.00 от 5
19.00лв.
Луксозна черна кожена табакера. Вместимост: 7 къси цигари размер King Size.  Табакерата е с високо качество и е подходяща за бизнес подарък.