Кожени табакери за цигари. Голямо разнообразие от високо-качествени кожени табакери за цигари. Направете луксозен подарък на ваш или вашите близки с някои от нашите луксозни кожени табакери. Наличност на кожени кафяви табакери и табакери с черна кожа. Кожените табакера са една стилна и елегантна алтернатива на новите цигарени кутии. Кожени табакери за 80мм цигари King Size и табакери от кожа за 100мм цигари. Онлайн магазин за табакери – Табакера.бг

Показване на всички 11 резултата

Покажи странична лента
Покажи 9 24 36
-24%
Close

Черна кожена табакера

38.00лв. 29.00лв.
Черна кожена табакера за цигари. Вместимост на табакерата - 20 броя дебели цигари 80мм. Табакерата е изработена от качествена еко кожа. Табакерата разполага с метален държач на цигарите.
Close

Джобен черен кожен калъф за тютюн “Firedog”

25.00лв.
Джобен черен кожен калъф за тютюн "Firedog" има цип и специално покритие от вътрешната страна, което предпазва тютюна свеж. Кожените калъфи от марката "Firedog" са луксозна изработка от еко кожа.
Close

Луксозен калъф за кутия цигари – естествена кожа

75.00лв.
Луксозен калъф за кутия цигари 100мм. Калъфът е изработен на ръка и е използвана високо качествена луксозна черна естествена кожа. Стилен и подходящ подарък за мъж.
Close

Луксозен калъф за цигари от естествена кожа

75.00лв.
Луксозен калъф за кутия цигари 100мм. Табакера е изработена от кафява естествена кожа.

Луксозен кафяв кожен калъф за тютюн “Firedog”

25.00лв.
Луксозен кафяв кожен калъф за тютюн "Firedog". Калъфът разполага със специално покритие от вътрешната страна, което съхранява тютюна влажен и така се запазва за по-дълго време свеж. Продуктите на "Firedog" за известни с високото си качество на изработка и луксозен и стилен външен вид.
Close

Луксозен кожен калъф за цигари 100мм

26.00лв.
Луксозен калъф за дълги 100мм цигари. Калъфа е изработен от качествена еко кожа. Подходящ подарък за мъж пушач.

Луксозна метална кожена табакера

39.00лв.
Не е в наличност за неопределено време. Луксозна метална кожена табакера за цигари. Вместимост на табакерата - 16 дебели цигари 80 мм - King Size. Табакерата е изработена от стомана и качествена естествена кожа.  

Луксозна табакера за цигари

59.00лв.
Луксозна кожена табакера за цигари. Табакерата е с размер 80мм - King Size. Вместимост на табакерата е 10 къси цигари. Табакерата има механизъм за автоматично плавно затваряне.
Close

Луксозна черна кожена табакера

Оценено на 5.00 от 5
19.00лв.
Луксозна черна кожена табакера. Вместимост: 7 къси цигари размер King Size.  Табакерата е с високо качество и е подходяща за бизнес подарък.

Луксозна черна кожена табакера със златен кант

59.00лв.
Луксозна табакера от естествена кожа с вместимост 20 броя цигари с дължина 80 мм. Табакерата е с метална щипка от вътре, която придържа цигарите. Много елегантен подарък за мъж по всякакъв повод.
-17%
Close

Стилна кафява кожена табакера

18.00лв. 15.00лв.
Стилна кафява кожена табакера с вместимост 14 дебели цигари 80/100мм или 16 тънки цигари слим. Табакерата е изработена от качествена еко кожа.