Показване на всички 5 резултата

Покажи странична лента
Покажи 9 24 36
Close

Джобен черен кожен калъф за тютюн “Firedog”

25.00лв.
Джобен черен кожен калъф за тютюн "Firedog" има цип и специално покритие от вътрешната страна, което предпазва тютюна свеж. Кожените калъфи от марката "Firedog" са луксозна изработка от еко кожа.

Калъф за тютюн от естествена кожа

Оценено на 5.00 от 5
65.00лв.
Луксозен калъф за тютюн от естествена кожа, с трайни шевове, магнитно затваряне. Калъфът за тютюн разполага с двойна гънка, която запазва тютюна от падане. Отпред има малък джоб, за листчета. Отзад има джоб с цип за запалки, филтри и др. Стилен кожен калъф за тютюн, с отделение за листчета за свиване и достатъчно място, за да побере тютюн за 2-3 дни. Кожения калъф запазва тютюна пресен и свеж, като освен това имате всички необходими аксесоари за направата на цигари + джоб за лични документи.

Калъф за тютюн ръчна изрботка “Flaminaire”

25.00лв.
Ръчно изработен калъф за тютюн.  Калъфът има цип, в който могат да се държат хартийките и филтрите. Изработен е от еко плат, много лек, издръжлив и приятен на допир.

Луксозен кафяв кожен калъф за тютюн “Firedog”

25.00лв.
Луксозен кафяв кожен калъф за тютюн "Firedog". Калъфът разполага със специално покритие от вътрешната страна, което съхранява тютюна влажен и така се запазва за по-дълго време свеж. Продуктите на "Firedog" за известни с високото си качество на изработка и луксозен и стилен външен вид.

Ръчно изработен калъф за тютюн и листчета

25.00лв.
Ръчно изработен бежов калъф за тютюн и листчета. Калъфът има цип, в който могат да се държат листчета и филтри,  много лек, здрав и нежен на допир.